Παρακολουθηση PH & EC Αντικαταστάσιμο ηλεκτρόδιο

Κωδικός Προϊόντος: ECM-231
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 89,00€
Καλάθι
Γρήγορη παραγγελία. Αγοράστε αυτό το προϊόν σε 15 δευτερόλεπτα.

Απλώς συμπληρώστε το τηλέφωνο και το email σας παρακάτω και ένας εκπρόσωπος πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να επιβεβαιώσει την αγορά σας.

Τηλέφωνο:

Ονομα:

Στείλετε

Περιγραφή

ΤΙ ΕΙΝΑΙ PH?

Ο όρος ph χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει την οξύτητα ή την αλκαλικότητα ενός διαλύματος. Στην καθημερινή χρήση, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να μετρήσουμε τα τρόφιμα ή ακόμα και το σώμα μας. Η κλίμακα pH κυμαίνεται από 0 έως 14. Ένα ph 7 είναι ουδέτερο. Ph μικρότερο του 7 είναι όξινο και μεγαλύτερο του 7 είναι βασικό/αλκαλικό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ EC?

Η EC αντιπροσωπεύει την ηλεκτρική αγωγιμότητα, η οποία μετράει τις δυνατότητες ενός υλικού για τη διεξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Αν και οι περισσότεροι καλλιεργητές είναι εξοικειωμένοι με τη μέτρηση της ποσότητας λιπάσματος που πρέπει να χορηγήσουν στα φυτά τους (γραμμάρια ανά λίτρο, κυβικά εκατοστά ανά λίτρο ή οποιαδήποτε άλλη μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται), η EC αποκαλύπτει και εξηγεί λίγα παραπάνω πράγματα πέραν της δοσολογίας. Είναι σημαντικό λοιπόν καθώς τα φυτά αναπτύσσονται, να έχουμε μια καλή κατανόηση για το τι είναι η EC και για τη σημασία της για τον καλλιεργητή.

Χαρακτηριστικά:

  • pH: 0 ~14.0 pH; ανάλυση: 0.01pH; ακρίβεια: ± 0.1pH
  • EC: 0~19.99 mS/cm; ανάλυση: 0.01mS/cm; ακρίβεια: ±2% F.S
  • Αντικαταστάσιμο ηλεκτρόδιο ph
  • Αυτόματη θερμοκρασιακή αντιστάθμιση
  • Τροφοδοσία: Προσαρμογέας DC 6V

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 1 x Πολυλειτουργικός ελεγκτής pH/EC
  • Εγχειρίδιο οδηγιών
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγησηΣημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα