Διαθλασίμετρο Σακχάρων 0 - 32% Brix ATC

Κωδικός Προϊόντος: ref.103
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 29,50€59,00€
Καλάθι
Γρήγορη παραγγελία. Αγοράστε αυτό το προϊόν σε 15 δευτερόλεπτα.

Απλώς συμπληρώστε το τηλέφωνο και το email σας παρακάτω και ένας εκπρόσωπος πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να επιβεβαιώσει την αγορά σας.

Τηλέφωνο:

Ονομα:

Στείλετε

Περιγραφή

Διαθλασίμετρο σακχάρων, 0-32% Brix

Οπτικό διαθλασίμετρο κατάλληλο για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα % (βαθμοί Brix) σε κάθε είδους καρπού και φρούτου (π.χ. ακτινίδια, μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, ροδάκινα, ρόδια, σταφύλια, φράουλες, καρπούζι, τομάτα κλπ.) καθώς και για πολλές άλλες εφαρμογές.

Ειδικό για τη μέτρηση Brix της  βαθμούς από τον αρχικό χυμό φρούτων όπως των σταφυλιών κ.α φρούτα.

Διαθλασίμετρο ειδικό για τη μέτρηση των σακχάρων
Εύρος μέτρησης σακχάρων: 0 – 32% Brix.
Ακρίβεια μέτρησης σακχάρων: ±0,2% Brix.
Αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας από + 10 έως +30 C.
Δυνατότητα βαθμονόμησης
Ευκολία καθαρισμού με απιονισμένο νερό.
Λειτουργεί με βάση το φώς, χωρίς ανάγκη για παροχή ενέργειας.
Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας ενός (1) έτους
Διατίθεται με θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης

Πληροφορίες προϊόντος:

Οπτικό φορητό διαθλασίμετρο κρασιού.
Μετράει τα σάκχαρα του κρασιού, μούστου, φρούτων, χυμών, κ.α.
Λειτουργεί μόνο στο φώς της ημέρας με λίγες σταγόνες απο το δείγμα
Eίναι απόλυτα ακριβές και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση
Συμπαραδίδεται σκληρή θήκη για προστασία και μεταφορά
Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο ακόμα και με συνεχή χρήση
 

Τρόπος λειτουργίας:

Αρχικά, πλένονται οι επιφάνειες του πρίσματος και του καλύμματος με αττοσταγμένο νερό, και σκουπίζονται προσεκτικά με ειδικό απορροφητικό χαρτί. Ο καθαρισμός γίνεται μετά από κάθε χρήση του οργάνου.

Πριν από τη μέτρηση, ή από μια σειρά μετρήσεων, γίνεται η ρύθμιση του οργάνου, με τοποθέτηση προσεκτικά, ώστε να μη πληγωθεί η γυάλινη επιφάνεια, μιας ή δύο σταγόνων αποσταγμένου νερού, θερμοκρασίας 20°C, στην επιφάνεια του πρίσματος. Το όργανο κατευθύνεται προς μία φωτεινή πηγή (ο παρατηρητής απέναντι στο φως), που φωτίζει τη βαθμολογημένη κλίμακα, οπότε το οπτικό πεδίο πρέπει να φαίνεται όπως στο σχήμα, δηλαδή, η γραμμή που χωρίζει το φωτεινό από το σκοτεινό πεδίο, να συμπίπτει με την υποδιαίρεση 0 της κλίμακας. Εάν δε συμπίπτει, στρέφουμε τον ρυθμιστικό κοχλία Ε μέχρι να επιτευχθεί η σύμπτωση.

Μετά τη ρύθμιση, τοποθετούνται μία ή δύο σταγόνες γλεύκους, κατά τον ίδιο τρόπο, στην επιφάνεια του πρίσματος και παρατηρείται το οπτικό πεδίο στο φως. Ο αριθμός της κλίμακας που αντιστοιχεί στη διαχωριστική γραμμή, μας δίνει την περιεκτικότητα επί τοις εκατό του γλεύκους σε σάκχαρα, π.χ., στο σχήμα, ο αριθμός 23, που αντιστοιχεί στη διαχωριστική γραμμή, αντιστοιχεί σε γλεύκος με περιεκτικότητα σε σάκχαρο 23 %. Οι ενδείξεις του οργάνου, δίνουν την περιεκτικότητα επί τοις εκατό του γλεύκους σε σάκχαρα, ή μόνο τον δείκτη διάθλασης του υγρού, οπότε η περιεκτικότητα σε σάκχαρα υπολογίζεται με τη βοήθεια πινάκων.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα