Μετρητής ORP ( δυναμικό οξειδοαναγωγής ), αδιάβροχο

Κωδικός Προϊόντος: ORP002
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 48,00€
Καλάθι
Γρήγορη παραγγελία. Αγοράστε αυτό το προϊόν σε 15 δευτερόλεπτα.

Απλώς συμπληρώστε το τηλέφωνο και το email σας παρακάτω και ένας εκπρόσωπος πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να επιβεβαιώσει την αγορά σας.

Τηλέφωνο:

Ονομα:

Στείλετε

Περιγραφή

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Μέτρα ORP από -1999 σε 1999mV
  • Ακρίβεια: ± 5mV
  • Αυτόματη θερμοκρασιακή αντιστάθμιση (0 έως 50° С)
  • Εύκολο να αντικατασταθούν τα ηλεκτρόδια ενότητας
  • Ιδανικό για μετρήσεις υγρών
  • Τύπος μπαταριών: 4 × 1.5V (AG-13)

Το ORP ή αλλιώς Οξειδοαναγωγικό δυναμικό, είναι το απαραίτητο ηλεκτρικό δυναμικό που χρειάζεται μια ουσία, για να μειωθεί ή να γίνει πιο αργά η διαδικασία της οξείδωσης, όπως η σκουριά.

 

Για το ανθρώπινο σώμα, η οξείδωση πρακτικά σημαίνει φθορά ή γήρανση. 

 

Το ORP μετράται σε millivolts (mV). Όσο χαμηλότερη είναι η ένδειξη, τόσο το καλύτερο. Μια ουσία με ένδειξη ORP -400 mV είναι 4 φορές πιο αντιοξειδωτική από μια ουσία με ένδειξη ORP -100 mV.

 

Πώς επηρεάζει το ORP το νερό που πίνουμε

 

Οι δυο βασικοί παράγοντες που ευθύνονται για την δημιουργία ελεύθερων ριζών στο σώμα, είναι ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε. 

 

Σε ο,τι αφορά στην κατανάλωση νερού, το ORP μας δείχνει κατά πόσο μπορεί το νερό που πίνουμε να λειτουργήσει οξειδωτικά ή αντιοξειδωτικά στο σώμα μας.

 

Οι περισσότεροι τύποι νερού, συμπεριλαμβανομένου του νερού της βρύσης (+200 έως +600mV) και του εμφιαλωμένου νερού (από +150mV έως +300mV), είναι οξειδωτικοί παράγοντες καθώς η τιμή ORP είναι πάντα θετική.

 

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό, είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς έχει αρνητική τιμή ORP και είναι σε θέση να εξουδετερώσει τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγησηΣημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα